Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Maria Magdalena

Maria-MagdalenaMaria Magdalena als Bron, O ja dat is ze na al die jaren van miskenning écht waardig.

Eindelijk ! Onlangs heeft het Vaticaan Maria Magdalena erkenning gegeven en dat is een grote stap voor een eeuwenlang machtsorgaan dat haar heeft misbruikt en miskent.
De kerk heeft met haar het vrouwelijke de kop ingedrukt. Dit was nooit de wil van Jesus. Het is nu tijd om het Vrouwelijk Principe terug in balans te brengen. Moeder Aarde kreunt onder het machtsmisbruik en het onevenwicht.

Kijk wat MM zegt over Jouw Essentie (boek MM en de schijnheiligen)

“ Laat je niet meer verleiden tot dingen die je eigenlijk niet wilt. Spreek jezelf aan en laat het onbewuste zich bewust maken. Waar gaat je hart sneller van kloppen ? Wat is je hartenwens ? Het gaat erom jezelf te voeden. Je hoeft het niet meer van buitenaf te halen, Je zult het zelf moeten doen. Jij bent de baas, niemand anders. Niemand kan jou vertellen wat je pad is. Jij alleen bent verantwoordelijk.

Maria-Magdalena2Dit is waar het bij geluk allemaal om draait: eenvoud, eenheid met de natuur, een goede voedende maaltijd voor het lichaam, en geen geluid. Althans niet het soort geluid dat U in uw dagelijks leven hoort, maar een geluid dat daar onder ligt. Geluiden vanuit de Bron, geluiden vanuit het binnenste van de Aarde, de klank van liefde, het geluid van mensen die bijeenkomen, de geluiden van eten koken, lopen en bidden. En daarbuiten is er niets, is er geen geluid. En als U in die stilte begint te luisteren, gaat U de Tonen van Creatie horen. Hart en ziel worden gevoed. De bloemen zijn wakker. De vogels zingen. Wat hebt U in uw leven nog meer nodig dan de eenheid die U kent als de eenheid met de Bron ? Immers, het enige wat de Bron, Moeder Aarde en de stilte geven is volmaaktheid. En volmaaktheid wordt ook wel resonantie genoemd, en wanneer U resoneert met uw omgeving zal alles met U resoneren. Dat is wat het betekent om met de Bron te zijn : “Resonantie.”

Sinds enkele jaren ben ik enorm geïnspireerd door Maria Magdalena en wil ik samen met alle vrouwen de Magdalena in onszelf terugvinden.
Ik organiseer Vrouwencirkels in de regio Mechelen en ga op reis met jou naar de Katharenstreek in Frankrijk waar je jouw Magdalena mag ontdekken.

De Katharenstreek waar MM zelf op vele krachtplaatsen haar leer en energie heeft neergezet.
Wil je mee op deze bijzondere ontdekkingsreis ?
De data zal je vinden op onze agenda