Pages Menu
TwitterRssFacebook
Categories Menu

Soul Likes

Mijn favoriete Soul Likes zijn mensen die integer het spirituele pad bewandelen en waar ik grote bewondering voor heb… Ze zijn een inspiratiebron voor mij en voor velen en ik ben enorm dankbaar dat ze op mijn pad zijn gekomen.

ronnastar.com30_full_p : Ronna Vezane is internationaal bekend als boodschapper van Aartsengel Michaël. Ronna is schrijfster van boeken als De Gouden Belofte en oprichtster van de Quest For Mastery School.

the-chalice.com : Fabienne Fooij is een inspirerende en gepassioneerde vrouw die al jaren trouw en virtuoos de AE Michael’s boodschappen in het Nederlands vertaald en als Level IV Quest For Mastery teacher kan Fabienne ook anderen certificeren tot QFM teacher.

www.hartenmagie.be  : Maggie Nauwelaers is een pure Aardevrouw en Sjamane die het spirituele pad heel integer voorgaat. Ze gaat daarbij geen enkele uitdaging en schaduwzijde uit de weg en is een echte pionier  in ” Speak out and live your Truth “. Ze is een gepassioneerd kinderyoga- en Kundalini yoga teacher, ritueel danscoach en Feng Shui specialiste en begeleidt transformerende workshops, opleidingen en spiritreizen in binnen- en buitenland. In het voorjaar 2016 had ik het genoegen om samen met haar onze eerste spirituele reis ” in de voetsporen van Maria Magdalena ” in de Katharenstreek te begeleiden.

www.massaki.be : Johan Winnepenninckx is een integere “down to earth” heelmeester die jou in je transformatie proces begeleid dankzij krachtige energetische massages.

www.nanyar.eu : Nan is spiritueel en visionair artiest die Hogere Energieën voor ons vertaalt in fantastische kunstwerken die doorheen dimensies reizen. De tekening op deze pagina is van Nan.

www.soulhappenings.be : Elke Delfosse is bezield zangeres, gek van mantra’s en organiseert heel bijzondere concerten met internationale Ziele-muzikanten en begeleidt zelf ook regelmatig mantra cirkels.

 www.heelwording.be Tania Repinec is een heel krachtige en bijzondere heelmeester die enorm authentiek is en de weg voorgaat.

www.walterbruneel-art.com : Walter Bruneel is een visionaire artiest en meester in het vertalen van Hogere energieën, zoals Aartsengelen en andere Lichtwezens. Hij heeft het fantastische logo van Soul Essence ontworpen en daar ben ik enorm blij mee.

www.gatherthewomen.be Patricia Queritet is een krachtige vrouw die mensen samenbrengt en verbindt met hun natuur dankzij haar enthousiasme en veelzijdige creativiteit. Zij is initiatiefneemster en Belgische Coördinator voor Gather the Women België.

 www.wernervansteen.com   Last but not least ! Werner Van Steen, mijn Soulmate en Levenspartner, die dankzij zijn integriteit en pure Natuurkracht mij enorm motiveert en inspireert. Zijn natuurfoto’s zijn ware parels van de Moedertje Aarde. Hij is een pure Earth Keeper